Află cum poți face corect calculul pensiei în câțiva pași simpli

calculul varstei de pensionareCalculul pensiei pare multora un exercițiu dificil, generând confuzii și nedumeriri. Recentele modificări ale Legii pensiilor au generat o stare de nesiguranță în rândul celor care au ajuns în prag de pensionare. Acum există posibilitatea de a face singur acest calcul. Programul gratuit de pe site-urile specializate, vă va ajuta să aflați cu exactitate care este modalitatea de calcul a pensiei, pe baza datelor personale introduse. Simplitate, corectitudine și transparență, acestea sunt caracteristicile programului, care respectă Legea 19/2000 privind sistemul public de pensii, cu modificarile ulterioare.

Programul este astfel constituit, încât fiecare persoană interesată să poată face calculul pensiei urmând câțiva pași simpli:

  • Crearea unui cont pe site-ul respectiv prin introducerea unei adrese de e-mail valide.
  • Accesarea programului aferent în funcție de tipul de pensie.
  • Consultarea legendei pentru completarea corectă a coloanei de cod.
  • Introducerea datelor personale (vârsta, sexul, veniturile realizate lunar, sporuri, stagiul de cotizare)

Complexitatea programului, permite calcularea tuturor tipuri de pensii: pensia la limita de vârstă, pensia anticipată, pensia anticipată parțială sau pensia de invaliditate. Pentru a avea certitudinea obținerii celor mai relevante rezultate, utilizatorilor programului li se recomandă consultarea forumului de discuții, unde pot găsi răspunsuri la eventualele întrebări, sugestii sau soluții pentru probleme controversate. Testimonioalele arată că utilizatorii se declară pe deplin satisfăcuți de informațiile pertinente pe care programul le oferă.

Atuurile acestui program de calcul al pensiilor se regăsesc în faptul că este în permanență actualizat, așadar informațiile obținute sunt în concordanță cu ultimele reglementări legale, interfața îl face extrem de ușor de accesat și este gratuit.

Sunteți în prag de pensionare și vreți să aflați care va fi pensia dumneavoastră? Ați ieșit deja la pensie, dar vreți să verificați dacă  aceasta a fost calculată corect? Acum puteți să faceți o simulare pentru calculul pensiei, doar utilizând computerul personal conectat la internet.

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: