Alico Pensii Private tinteste primul loc in competitia cu ceilalti administratori de fonduri de pensie

pensia de urmasAlico Pensii Private, sau, pe numele sau official, Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat, precum si Alico Asigurari de Viata Romania, sunt companii achizitionate recent de catre Metlife, compania ce detine primul lor pe piata asigurarilor din multe tari din lume.

De curand, operatiunile companiei Aviva din Europa Centrala si de Est, printre care si Aviva Romania, au fost vandute catre Metlife. Aviva Pensii Private este unul din primii administratori de pensii private din Romania, iar acum, prin administrarea acestui fond de catre Alico, se asteapta ca Alico Pensii sa cucereasca primul loc pe piața pensiilor private din tara.

Alico pensii ofera un fond de pensii private obligatorii, la care poate adera orice angajat cu varsta de pana la 45 de ani. Aderarea la fondul de pensii administrat privat de catre Alico nu inseamna nicio cheltuiala in plus, deoarece o parte din banii care erau platiti catre fondul de pensii de stat este redistribuit catre fondul de pensie privata. In alte cuvinte, contribuabilii vor plati mai putin catre fondul de pensii de stat, restul de procente fiind destinate pensiei private.

Cei care doresc sa adere la fondul de pensii obligatorii de la Alico, trebuie doar sa completeze un formular. Alico va deschide un cont unde vor fi virate cele 2 procente din venitul lunar, care sunt destinate pensiei private. Contribuabilii pot afla in orice moment care este evolutia contului lor individual de pensie, pe internet, sau contactand unul din agentii Alico.

Alico are o experienta de peste 10 ani pe piata asigurarilor din Romania, iar fondul de pensii administrat de catre Alico, Alico Pensii, atrage din ce in ce mai multi clienti, mai ales ca urmare a afilierii Alico companiei Metlife, unul din gigantii asigurarilor din intreaga lume.

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: